PASTILA DE… PLÂNS/ Durerile din dos o să ne coste pe toți!

Distribuie articolul

Închiderea locurilor de joacă pentru copii pare a fi cel puțin în municipiul Galați o adaptare ușor facultativă a celebrei ziceri „regulile sunt pentru a nu se respecta”.

Că ne împiedecăm de iresponsabili la tot pasul, e cert, că avem părinți care n-au habar de riscurile la care își expun copiii, e și mai cert, că avem poliție locală sau de care-o fi, ce fac „romburi” de zi sau noapte doar cât să consume combustibilul aiurea se vede cu ochiul gâștii ne-nțelese. Mai nou, totul e chitit pe bodegile dintre blocuri sau pe cluburile ad-hoc ale pensionarilor.

Și alea trebuie controlate, e clar, mai ales că pe-acolo sunt vârstele de risc. Dar ce facem cu cei mici, de ce s-au mai făcut reguli pentru ei dacă nu sunt respectate și mai ales verificate.

Ne plângem pe unde apucăm că-s nu știu câte cazuri noi pe zi, morți, răniți și restul viruși, dar lăsăm totul în bătaia vântului turbat.

Păi, ori vă puneți serios pe păzit bostana ori terminați cu alintatul. Ieri spre după amiază la unul din locurile de joacă din Micro 16, parcă era 1 iunie. Veselie maximă, s-a ușchit covidul pe gârlă-n jos. E la Chilia-n Port …


Distribuie articolul

You May Also Like