Horoscopul săptămânii: Află ce-ți rezervă astrele!

Distribuie articolul

Săptămâna aceasta suntem cu toții mai optimiști, mai entuziaști și mai energici. În același timp, cresc șansele de reușită în toate domeniile de activitate.

Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna  2-8 octombrie

BERBEC

În continuare ți se predă lecția răbdării, a toleranței, a așteptării, a responsabilității în tot ce ține de viața în doi. Te poți aștepta la un program destul de încărcat la serviciu, depui energie, dar și plăcere în ceea ce faci.

TAUR

Dacă nu ai schimbat jobul în ultimele 12 luni, o poți face acum. Poți ajunge acolo unde ți-ai propus și de unul singur! Continuă, chiar dacă te simti izolat. Asta pentru că ești diferit și nimeni nu-ți întelege deocamdată alegerile.

GEMENI

Se poate vorbi de o oarecare liniștire a vieții sentimentale. Vei fi în fața unui eveniment sau a unei decizii surprinzătoare prin care viața sentimentală capătă alt sens, pentru că privești spre viitor cu mai mult interes. 

RAC

Parcă vrei altceva și în plan profesional. Poate tot așteptai un miracol, un impuls interior să faci schimbarea de direcție, de locație, de job. Pentru tine poate suna ciudat sau neașteptat, dar ești împins de la spate de ceva care spune: acum e momentul! Și o faci! 

LEU

Viața de cuplu e un pic luată prin surprindere de evenimente care te obligă la reacții rapide. Se schimbă ceva în modul tău de a relaționa, dar poate și de a gândi, la urma urmei, de parcă se deschide o supapă mult timp blocată și dintr-o dată curg de acolo emoții încătușate.

FECIOARĂ

E un moment bun pentru o relație nouă. Riscul unor decepții planează totuși peste inima ta. Mai bine folosești acest aer de profunzime pentru a descoperi ce trebuie schimbat, luând la bani mărunți cu calm, ceea ce n-a mers, cu alte cuvinte, trebuie să faci lumină în viața ta!

BALANȚĂ

Este un moment bun să intensifici focul la motorul de iubire, să te implici mai mult, să așezi nevoile tale și ale partenerului pe primul plan, să le exprimi, să dăruiești și să primești deopotrivă. Profită de vântul prielnic pentru orice gen de nou început: ești favorizat.

SCORPION

Rămâi cu picioarele pe pământ, nu te lăsa furat de iluzii. Uneori, esti idealist și transformi iubirea într-un vis frumos. Se recomandă să fii lucid, realist, atent la orice detaliu. Esti tentat să faci declaratii pompoase și promisiuni mărețe.

SĂGETĂTOR

Ceva ciudat se petrece în sufletul tău, încep să te macine niste griji, niste suspiciuni, și nu e exclus ca ele să aibă o oarecare legătură si cu iubirea. Desi nu e genul tău să fii gelos, nu te poti lupta usor cu aceste emotii ciudate. 

CAPRICORN

Cariera e în centrul atenției luna aceasta. Îți ies toate de minune, deci implică-te serios în orice activitate care-ți place pentru că  succesul vine mai ales dacă pui pasiune. Dacă activitatea respectivă e pe șablonul pasiunilor tale, totul va merge de minune. 

VĂRSĂTOR

Tot felul de lucruri se schimbă în bine sau se dau peste cap, deci să nu te mire că începe un proces masiv de trasnformări profesionale. Orice surpriză este posibilă, urci, cobori, schimbi macazul, depinde si tu cât curaj de schimbare ai.

PEȘTI

Greu e pentru tine să tragi o linie clară între ce-ți spune inima și ce-ți spune mintea. Vor fi momente când vei descoperi că nu esti pe aceeași lungime de undă cu partenerul, dar încearcă să privești lucrurile la rece, fără prea multe așteptări. Cu cât ești mai idealist și mai visător, cu atât mai mare poate fi decepția. 

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like