Parcările publice, scoase la licitație

Distribuie articolul

Primăria municipiului organizează licitație publică deschisă, pe 11 și 18 octombrie, pentru atribuirea parcărilor de reședință. În total vor fi oferite 165 de locuri, aferente unui număr de 14 de blocuri.

Prețul de pornire este de 135/lei/an, taxa de participare este de 5 lei iar contravaloarea caietului de sarcini este tot de 5 lei. Există însă și o serie de restricții, astfel încât nu oricine dorește se poate înscrie, chiar dacă dispune de banii necesari.

”Nu vor participa la procedura de atribuire persoanele fizice sau juridice care au debite faţă de bugetul local, persoanele care de ţin garaj pe domeniul public sau privat al municipiului, persoanele fizice care nu pot dovedi domiciliul/ rezidenţa şi persoanele juridice care nu pot dovedi calitatea de proprietar/posesor aI unui imobil, în blocurile arondate parcării de reședinţă respective”, se arată în anunțul publicat de primărie.

Mai sunt exceptate persoanele fizice/ juridice deţinătoare de autovehicule cu masa maximă autorizată peste 3,5 tone, persoanele fizice/ juridice a căror autovehicule pentru care prezintă documentele în vederea atribuirii locului de parcare, nu au inspecţia tehnică la zi (ITP).

Sunt vizate locurile de parcare de pe str. Costache Racoviță (aferente blocurile C și D), str. Ecaterina Teodoroiu (bl. E4C, M1, N1), str. Ghe. Petrașcu (bl. A1, A2, E4, G2, G3, I4, O2 ) și Aleea Sălcioarei (bl. K1 și K2).

Licitațiile vor avea loc în sala de ședințe din Primăria Tecuci, toate locurile de parcare disputate fiind pe raza acestui municipiu. În Galați s-au cheltuit bani cu amenajarea parcărilor de rezidență, dar s-a renunțat la ideea închirierii lor.


Distribuie articolul

You May Also Like