Pakistanezii infectați cu Covid au făcut scandal la Spitalul Județean Brăila: au distrus mobilierul, au fumat în saloane și au aruncat mâncarea

Distribuie articolul

Muncitorii din Pakistan, infectați cu virusul COVID-19, au făcut scandal la Spitalul Județean din Brăila unde primesc tratament. Cei 41 de asiatici s-au certat cu personalul medical, au aruncat cu mâncare după asistente, au fumat în saloane și au smuls de la geamuri plasele de țânțari pentru a evacua fumul. Angajații spitalului au fost nevoiți să oprească sistemul antiincendiu care ar fi inundat întreaga clădire.

Totul s-a întâmplat într-un corp de clădire inaugurat în urmă cu câteva săptămâni. De aceea, autoritățile județene care administrează unitatea medicală au decis să ceară despăgubiri firmei de construcții din Galați care i-a angajat pe pakistanezi. De asemenea, o scrisoare de protest va fi trimisă ambasadei la București a statului Pakistan.

În Spitalul Județean Brăila sunt internați 41 de pakistanezi care ar putea fi externați pe parcursul săptămânii dacă testele vor ieși negative. Ei se vor întoarce în campusul de la Vădeni în care se mai află încă 60 de pakistanezi. Aceștia sunt în izolare, iar campusul este supravegheat de echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.


Distribuie articolul

You May Also Like