Pakistanezii care vin să muncească la noi, vor studia limba română la Danubius

Distribuie articolul

Primul curs de limba română, special conceput pentru cetățenii pakistanezi, care doresc să vină în România cu scopul de a lucra sau studia, s-a organizat la Galați.

În urma acordului de parteneriat încheiat de Rectorul și CEO-ul Universității Danubius, Prof. univ. dr. Steve O. Michael cu reprezentanți educaționali din Republica Islamică Pakistan, Centrul de Formare Continuă și Informare Tehnologică din cadrul Universității Danubius a organizat aceste cursuri de limbă română și engleză pentru cetățenii pakistanezi.

În perioada 15- 28 iunie, participanții au urmat acest curs, în cadrul căruia accentul a fost pus pe modulul de cultură și civilizație română, astfel încât integrarea lor în România să fie una ușoară. Cursurile au fost susținute de Conf. univ. dr. Alina Beatrice Cheșcă, cadru didactic la Universitatea Danubius.

În urma participării, cursanții au primit un certificat de participare eliberat de Universitatea Danubius.

Noul program dezvoltat de Universitatea Danubius destinat cetățenilor din Republica Islamică Pakistan s-a bucurat de succes, astfel încât, prin Centrul de Formare Continuă și Informare Tehnologică, se urmărește extinderea programului și către alte regiuni din Asia și nu numai.


Distribuie articolul

You May Also Like