Oțelul vrea să dea lovitura pe Arena Națională, cu FCSB!

Distribuie articolul

Oțelul vrea să dea lovitura pe Arena Națională

 

Mai puțin de două ore ne despart de penultimul meci din runda cu numărul 18, partidă ce va opune liderul clasamentului la zi, FCSB și Oțelul Galați.

O partidă de la care suporterii gălățeni așteaptă ca elevii managerului tehnic, Dorinel Munteanu să aibă o cu totul altă atitudine după eșecul din runda precedentă de pe teren propriu în fața Universității Craiova.

În tur, bucureștenii au câștigat la Galați cu 2-0 însă după o prestație destul de bună a oțelarilor. Între timp, cele două formații s-au mai întâlnit odată, tot la Galați, într-o partidă contând pentru Cupa României, meciul terminându-se nedecis, scor 1-1.

Cei de la FCSB au reușit să treacă peste o perioadă mai puțin concludentă, aceștia reușind in ultimele două etape tot atâtea victorii, învingând eterna rivală Dinamo București (1-0) dar și FC Universitatea Craiova (2-1).

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri cu Marcel Bîrsan din București, la centru, ajutat la cele două tușe de Vladimir Urzică din Piatra Neamț și Adrian Popescu din Craiova.

Arbitru VAR este Rareș Vidican din Satu Mare iar AVAR, Ciprian Danșa, de asemenea, tot din Satu Mare.

Rezervă de arbitru a fost delegat Iuliana Demetrescu din Rm. Vâlcea, iar ca observator al arbitrilor, Victor Berbecaru, tot din Rm. Vâlcea.

Următorul meci al gălățenilor va fi tot în Capitală, aceștia urmând a întâlni Dinamo București, joi 7 decembrie, într-o partidă foarte importantă din grupele Cupei României, după care, marți, 19 decembrie vom evolua pe teren proprie cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Revenim înainte de startul partidei cu alcătuirea celor două formații…

FCSB: Târnovanu, Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic, Olaru, Sut, O. Popescu, Miculescu, Compagno, F. Coman.

Rezerve: Vlad, Dawa, Djokovic, Harut, Pandele, Radaslavescu, Rotariu, Toma.

Oțelul Galati : Dur Bozoancă, Zhelev, Yabre, Lovric, Gomes, Lopez, Cisotti, Teles, Bodișteanu, A. Pop, Maciel.

Rezerve: Stoian, Cîrjan, Fatai, Dimitrov, Ghiocel, Neagu, A. Rus, Jardan

1-0 la pauză pentru Oțelul!  Gol Teles, min.7

2-0 rezultat final .Cisotti majorează diferența în min. 64!

Oțelul a reușit să dea lovitura pe Arena Națională, cu FCSB!!!


Distribuie articolul

You May Also Like