Oțelarii, deciși să facă o partidă mare în această seară la Cluj Napoca!

Distribuie articolul

 

 

Ultimul meci din etapa cu numărul 13 a Superligii la fotbal, programează astăzi, în Gruia, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, întâlnirea dintre CFR Cluj și Oțelul Galați.

Gazdele vin după o remiză obținută pe terenul lui Dinamo în timp ce oțelarii au pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată pe teren propriu cu Farul Constanța.

După mai bine de două săptămâni de pauză în care s-au disputat meciurile echipei naționale, Superliga a pornit iară la drum, pentru încă aproximativ o lună când se va opri din nou pentru ultimele partide ale elevilor lui Eduard Iordănescu din această campanie de calificări.

CFR Cluj ocupă locul secund in ierarhia la zi cu 26 de puncte, in timp ce Otelul este pe poziția 10 cu 14 puncte.

Partida de la Cluj Napoca va începe la ora 21 și va fi condusă de o brigadă de arbitri cu Iulian Călin din Ștefănești-Argeș la centru, ajutat la cele două linii de Romică Bîrdeș, din aceiași localitate și de Ionuț Bobe din București.

În camera VAR se va afla George Rareș Vidican din Satu Mare, rezerva de arbitru va fi Robert Avram din Pitești iar observator de arbitri a fost delegat de către CCA, Zoltan Szekely din Baia Mare.

Ultima confruntare dintre cele două echipe datează din 7 aprilie 2015, atunci, pe același stadion pe care se va juca și astăzi, CFR învingea Oțelul cu 1-0, prin punctul marcat de Tade în minutul 57.

De altfel, ultimele trei întâlniri s-au încheiat cu același scor, clujenii câștigând de fiecare dată. Dorinel Munteanu a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei din această seară că nu va miza la Cluj Napoca pe Gaitan, Panait si Neagu, toți trei cu probleme medicale, în rest tot lotul viind apt pentru această confruntare.

 

După partida din această seară, gălățenii îi vor întâlni pe sibienii de la Hermannstadt, sâmbătă, 28 octombrie de la ora 14, pe propria arenă.

Oțelul Galați : Dur-Bozoancă- Zhelev, Cisse, Lovric, Silva- Cisotti, Lopez, Teles, Tănasă, Maciel, A. Pop.

Rezerve: Stoian- Adăscăliței, Bodișteanu, Cîrjan, Fatai, Ghiocel, Jardan, Latouchent, Zivulic

Antrenor: Dorinel Munteanu

CFR Cluj:  Sava- Mogoș, Krenic, Ajeti, Morgan, Kvek, Muhar, Deac, Otele, Juricic, Bîrligea

Rezerve: Betancor, Fica, Filip, Hindrich, Ilie, Konoplyanka, Lucaci, Mihai.

Antrenor: Andrea Mandorlini

Rezultat final: CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0


Distribuie articolul

You May Also Like