O nouă inițiativă în cadrul campaniei ”GALAȚI ÎN SIGURANȚĂ”

Distribuie articolul


Fundația Comunitară Galați anunță un nou eveniment caritabil realizat zilele acestea la Spitalul General Căi Ferate Galaţi
Împreună cu partenerul organizației 𝐏𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐎𝐧𝐞, Fundația Comunitară Galați a donat spitalului CFR un 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐛𝐮𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞, pentru dezinfecția microaeroflorei și suprafețelor pe cale aeriana – 𝐍𝐎𝐂𝐎𝐒𝐏𝐑𝐀𝐘. Potrivit fișei tehnice, caracteristicile produsului sunt:

  • automat, ergonomic, ușor de transportat, depozitat și manevrat 5-8kg
  • posibilitate de programare a volumului ce urmeaza a fi tratat, capacitate între 10- 1000m3 dintr-o singura procedură
  • funcție de temporizare înainte de începerea procedurii de nebulizare (15-20sec)
  • permite trasabilitatea consumului și a timpilor de utilizare
    De asemenea, există posibilitatea de folosire atât pentru dezinfecția zilnică dar și pentru dezinfecția terminală și, totodată, asigură nebulizarea de particule cât mai mici, pentru a nu crea umiditate în încăperea tratată (cel mult 5μm). Aparatul mai poate să genereze și ceață uscată. Reprezentanții Fundației au ținut să mulțumească, pe această cale, pentru implicare și pentru sprijinul donatorilor particulari. De altfel, evenimentul face parte din campania ”GALAȚI ÎN SIGURANȚĂ”, manifestare organizată de strângere a fondurilor pentru dotarea spitalelor gălățene.
  • De la lansarea ei și până acum , ca urmare a acestei inițiative, mii de echipamente de protecție -viziere, măști, combinezoane, ochelari – au ajuns la Spitalul Județean, la Spitalul de Boli Infecțioase, la Spitalul Municipal Tecuci, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Pediatrie, Spitalul CFR, dar și la Maternitate.

Distribuie articolul

You May Also Like