O nouă ediție din proiectul „Fii avocat în școala ta!”

Distribuie articolul

Proiectul „Fii avocat în școala ta!” continuă la Baroul Galați, adaptându-se permanent așteptărilor elevilor care isi doresc să se familiarizeze cu noțiuni de educație juridică sau care sunt interesați de profesiile juridice in viitorul lor.

Baroul Galați, in colaborare cu Judecătoria Galati și Curtea de Apel Galați, organizează in Palatul de Justiție Conferința „FAST MOOT” în perioada 17 – 19 mai 2024.

În prima zi, vineri, va avea loc deschiderea oficială și procesul simulat susținut de avocații și judecătorii implicați în proiect. Sâmbătă, în fiecare dintre cele 5 comitete ale conferinței organizate in câte o sală de judecată, se vor desfășura sesiuni de lucru în cadrul cărora va fi prezentată speța aleasă in funcție de tema comitetului, fiecare delegat având posibilitatea de a-și expune punctul de vedere și de a-și alege rolul pe care dorește să il joace in procesul simulat si, in final, se vor pregăti pledoariile pentru procesul simulat. Duminică dimineața se vor desfășura procesele simulate în fiecare comitet, la final oferindu-se diplome tuturor participanților și diverse premii celor mai reușite prestații. Echipa de avocați voluntari din Baroul Galati, coordonată de d-na av. Alice Comănescu, este pregătită pentru această nouă provocare, menită să aducă tinerii mai aproape de profesiile juridice! Pentru înscrieri, vă așteptăm pe pagina evenimentului de pe instagram, fast_moot!

Decan, av. Cristian Sararu


Distribuie articolul

You May Also Like