O lucrare importantă va afecta activitățile obișnuite de pe platforma siderurgică gălățeană

Distribuie articolul

ArcelorMittal Galați a oprit temporar fluxul cald pentru lucrări planificate și extinse de investiții și mentenanță. Toată operațiunea costă în jur de 30 de milioane de euro. Potrivit reprezentanților companiei siderurgice, scopul lucrării este de a îmbunătăți calitatea produselor dar și de a întări securitatea angajaților. Lucrările se fac mai ales la Oțelăriei și presupun achiziționarea unor echipamente noi.

„ArcelorMittal Galați anunță oprirea temporară a fluxului cald pentru lucrări planificate și extinse de investiții și mentenanță. Scopul acestui pachet complex de modernizări este de a îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor pentru clienți dar și de a întări securitatea și sănătatea în muncă. Lucrările, în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, se concentrează mai ales asupra Oțelăriei și vor include un nou convertizor, un nou cap de turnare la Mașina de Turnare Continuă nr. 4, un pod rulant de mare capacitate și altele”, se arată într-un comunicat al ArcelorMittal Galați.

Oprirea fluxului cald va dura aproximativ 4 săptămâni. Lucrarea nu va afecta clienții și nici activitatea laminoarelor, datorită pregătirilor prealabile, anunță ArcelorMittal Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like