La Tecuci va fi înființat un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor

Distribuie articolul

Municipiul Tecuci va avea un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi. Filiala va fi la dispoziția tecucenilor și a oamenilor din 22 de localități limitrofe. Peste 150.000 de persoane vor beneficia de serviciile noii instituții prin intermediul căreia, cei interesați își vor putea înmatricula vehiculele şi autoturismele. În plus, instituția va elibera permise de conducere pentru cei care vor solicita aceste documente și astfel locuitorii din zona Tecuci nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Galați.
Inițiativa înființării unui Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor la Tecuci aparține senatorului PNL Galați, George Stângă. Liderul liberal a făcut mai multe demersuri pe lângă Guvern, Prefectură și autoritățile locale din Tecuci.

„Președintele PNL Galaţi propune acest proiect după mai multe discuții pe care le-a avut cu locuitorii municipiului Tecuci și care au semnalat faptul că sunt nevoiți să parcurgă aproximativ 100 kilometri până la Galați pentru obținerea actelor pentru înmatriculări sau permise de conducere.În calitate de senator în Parlamentul României, George Stângă a făcut mai multe adrese către Ministerul Afacerilor Interne și către Instituția Prefectului Galați în care a trimis detaliile propunerii sale. Reprezentantii Primăriei Tecuci s-au arătat imediat interesați de inițiativa senatorului George Stângă și deja au propus două variante de locații unde Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor ar putea să funcționeze”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Galați.

În prezent mai este nevoie doar de un răspuns de la Prefectura Galați pentru a fi demarate procedurile de înființare a noului punct de lucru.


Distribuie articolul

You May Also Like