O groapă din Galați se astupă singură

Distribuie articolul

După patru luni de când tot așteaptă să fie reparată de autorități, groapa de pe strada Rizer pare a nu mai avea răbdare: a început să se umple singură. În lipsă de pământ, pietriș sau asfalt, folosește toate gunoaiele care îi sunt la îndemână.

Dacă la început era marcată cu un gard, acesta a ajuns între timp pe fundul găurii adânci de aproximativ trei metri. Nu este singur ci în compania mai multor pungi cu gunoi sau a bucăților de asfalt ce se rup periodic de pe margine.

Craterul, care a ajuns deja la un diametru ce depășește patru metri, stă netulburat în mijlocul străzii Rizer de la jumătatea lunii februarie. A apărut în urma unei avarii la rețeaua de apă și canalizare iar inițial totul a fost acoperit cu folie de celofan și-mprejmuit cu plasă verde. Între timp, au ajuns la un loc, pe fundul gropii.

Din cauza drumului blocat, nu doar riveranii sau cei care trec întâmplător au de suferit: a fost deviat și traseul 28, ce tranzitează zona.

La începutul lunii martie, primarul susținea că ”se lucrează, în câteva zile va fi gata”, chiar dacă la fața locului nu era picior de muncitor. Ulterior, a revenit spunând că e vorba de o lucrare complexă, ce nu poate fi rezolvată peste noapte. Se dovedește suficient de complexă cât să nu poată fi rezolvată nici după trei luni.


Distribuie articolul

You May Also Like