Klaus Iohannis a arătat la dezbaterea de marți că are anvergura unui Președinte, pregătit pentru orice situație

Distribuie articolul

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale din acest an, a demonstrat marți seară de ce merită votul românilor pentru un al doilea mandat. Klaus Iohannis a arătat un profil de președinte care are soluții, care își propune în mod serios ca România să intre într-o nouă etapă de construcție corectă a statului.

„Românii au asistat la o dezbatere civilizată de campanie electorală. Președintele Iohannis a lămurit, punctual, toate elementele care au compus mandatul său prezidențial, răspunzând deschis tuturor întrebărilor jurnaliștilor. A fost un dialog sincer și direct între Klaus Iohannis și români, în primul rând. După prestația președintelui Iohannis de marți seară, românii au văzut că România poate merge din nou spre normalitate. S-au luat în discuție, pentru prima dată după foarte mul timp, lucruri complexe și teme relevante pentru mandatul de președinte al României. Președintele Iohannis a reușit să îi câștige pe toți cei prezenți de partea sa și să îi convingă pe români că este președintele de care România are nevoie în următorii cinci ani”, a declarat președintele PNL Galați, George Stângă.

Potrivit președintelui PNL Galați, dezbaterea organizată de președintele Iohannis este un model nou de dialog, aplicat, care ar trebui extins și în alte campanii electorale. Dezbaterea de marți seară reprezintă o premieră pentru istoria post-decembristă a dezbaterilor prezidențiale, care a fixat un standard al discuției. Vorbim despre un format solicitant, intens, care arată cât de pregătit este un lider politic. Este mai mult decât o confruntare cu schimburi seci de replici și dialog paralel. Klaus Iohannis a confirmat, încă o dată, că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi Președintele României.


Distribuie articolul

You May Also Like