Noul stadion din Tecuci, luat de asalt de micii fotbaliști

Distribuie articolul

 

 

Două săptămâni au trecut de la inaugurarea noului stadion din municipiul Tecuci, una fără tăieri de panglici sau alte manifestări ce țin de fanfaronadă.

La fel ca și week-end-ul trecut (16-17  martie), și la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat (23-24 martie), noua bază sportivă a fost pusă la dispoziția echipelor din localitate fără costuri sau alte ciubucăreli cum se mai practică pe ici, pe colo.

Copilașii de la CSȘ Tecuci și cei de la AS ROT Tecuci au făcut pentru a doua oară consecutiv o binemeritată mișcare, pentru că, nu-i așa, decât să pierzi ore în fața dispozitivelor tehnologice de orice fel, e de preferat mișcarea în aer liber, spiritul de competiție și evident, disciplina și integrarea într-un colectiv, fie el și sportiv.

 Niciodată, n-am auzit ca sportul, indiferent care ar fi el, să dăuneze, mai ales celor de la vârste fragede.

 

Primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, ne-a declarat că administrația publică locală nu este interesată să facă neapărat profit de pe urma bazei sportive noi, cel puțin deocamdată, iar când vine vorba despre echipe de copii și juniori, nici nu se pune problema vreunei taxe percepute, nici acum, nici altădată.

„Încă odată reiterez angajamentul față de comunitatea sportivă, punând Stadionul Municipal și baza sportivă la dispoziția echipelor de fotbal din Tecuci.

Susținem și promovăm activitatea sportivă locală încă de săptămâna trecută, consolidând astfel legăturile dintre administrație și comunitatea sportivă.

Sâmbătă și duminică, două dintre echipele de fotbal locale, CSȘ Tecuci și AS ROT Tecuci, s-au întâlnit iarăși, și vă spun că au fost meciuri pasionante, pe terenurile stadionului.

Subliniez încă odată importanța infrastructurii sportive pentru dezvoltarea talentelor locale și pentru întărirea coeziunii comunitare.

Această mișcare evidențiază sprijinul municipalității continuu pentru sportul local și subliniază angajamentul față de dezvoltarea comunității, oferind o platformă pentru  ca tinerii pasionați de sport să-și demonstreze abilitățile și să își cultive pasiunea pentru fotbal.

Să le urăm succes echipelor ce ne reprezintă!”, a declarat primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin.

 


Distribuie articolul

You May Also Like