Noi restricții de trafic în orașul Galați

Distribuie articolul

Se închide din nou faleza superioară a Dunării din municipiul Galați. În weekend, circulația rutieră va fi oprită pe Bulevardul Marii Unirii deoarece în zonă va fi organizată o expoziție auto. Restricțiile sunt în vigoare de vineri dimineața până duminică noaptea, pe sectorul cuprins între biserica Precista și parcul Viva.

„Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 14 septembrie 2018, ora 09:00, până pe data de 16 septembrie 2018, ora 24:00, pe Bulevardul Marii Uniri, pe segmentul cuprins între intersecția cu strada Alexandru Cernat și intersecția cu strada Prelungirea Traian, va fi oprit traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule. Restricția se impune în urma avizării favorabile pentru organizarea evenimentului Salonul Auto GAS 2018”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.

Salonul Auto Galați GAS 2018 va fi inaugurat vineri după amiază. Sâmbătă și duminică, standurile cu mașini vor fi deschise de dimineață până seară. În cadrul expoziției vor fi lansări de mașini, sesiuni de drive test și prezentări ale unor modele de lux. În total, pe faleză vor fi expuse sute de modele de la 25 de mărci auto. Organizatorii mai spun că printre mașinile expuse vor fi cel puțin 23 de modele prezentate în premieră pentru zona Galați-Brăila. Intrarea va fi liberă.


Distribuie articolul

You May Also Like