Noi modificări în programul piețelor gălățene

Distribuie articolul

Autoritățile locale anunță noi modificări în programul piețelor gălățene. Asta ca urmare a reglementărilor stabilite prin Ordonanţa Militară nr. 10 anunțată luni de ministrul de Interne, Marcel Vela. Modificările îi vizează în special pe vârstnici.  

Pensionarii vor avea prioritate în piețele agroalimentare din orașul Galați în intervalul orar în care au voie să iasă din case. De asemenea, în piețe va fi limitat numărul de persoane astfel încât să fie respectate regulile privind distanțarea socială.

„Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că începând cu data de 28.04.2020 a instituit următoarele măsuri: în intervalul orar 7,00-11,00 se va facilita şi se va asigura cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 ani în pieţele gălăţene. În pieţele agroalimentare va fi limitat accesul persoanelor la un număr maxim de 20 de persoane în acelaşi timp”, au anunțat reprezentanții Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galați.

În piețe trebuie să fie respectate măsurile de protecție stabilite în plan național. Este vorba despre dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii închise, păstrarea unei distanțe de 1,5 m față de alte persoane, evitarea contactului direct cu alți oameni, evitarea formării oricărui grup de persoane și utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor.


Distribuie articolul

You May Also Like