„Noi, cei din Alianţa Dreapta Unită vom reporni Galaţiul şi îl vom aşeza pe drumul drept!”

Distribuie articolul

 

 

Sunt Marian Daniel Lupaşcu, născut şi crescut în Galaţi, tatăl a doi copii. După o carieră de aproape două decenii în antreprenoriat, pot spune că interacţiunea cotidiană cu oamenii mi-au dezvoltat atât răbdarea, cât şi atenţia la detalii. Acum a venit momentul să mă implic şi am decis să candidez pe lista de consilieri judeţeni pe care o propune Alianţa Dreapta Unită.

Am făcut acest pas, către viaţa politică deoarece generaţia din care fac şi eu parte este responsabilă pentru societatea și lumea în care vor creşte copiii noştri.

Am observat timp de 35 de ani ce se întâmplă atunci când stăm pe margine şi lăsăm pe alţii să decidă ce este mai bine pentru noi.

Ei decid şi noi tragem ponoasele.

Mai exact, ne dezvoltăm lent şi târâş, cu câteva proiecte livrate cu chiu cu vai, de pesediştii care au condus şi conduc Galațiul.

Am rămas la coada României, pentru că ei atât pot şi apoi prezintă orice mărunţiş ca pe o mare realizare. De planşe şi promisiuni nu ducem lipsă, ci de oameni competenţi şi hotărâţi să repună Galaţiul pe harta reală a dezvoltării.

Nu cu betoane şi pavele. Viziune înseamnă fonduri europene, dar, mai mult decât atât, înseamnă un mediu antreprenorial, cu noi locuri de muncă, cu salarii decente şi cu tineri dornici să rămână acasă.

Am convingerea că orice funcţie publică este, în primul rând, o responsabilitate şi nicidecum un cadou. Mai mult decât atât, ea reprezintă o datorie, dar şi oportunitatea de a genera schimbarea reală, pe care ne-o dorim în comunitate.

Îmi asum fără rezerve această candidatură. De fapt, la acest moment o văd şi ca pe o datorie pe care o am faţă de toţi gălăţenii. La urma urmei, cum altfel decât implicându-ne putem da ceva înapoi societăţii?

Aşa că noi, cei din Alianţa Dreapta Unită vom reporni Galaţiul şi îl vom aşeza pe drumul drept, imediat după alegerile din 9 iunie!

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like