Nicolae Marin și Cristian Dima deschid listele de candidați ale PRO România

Distribuie articolul

Președintele PRO România Galați, Nicolae Marin, deschide lista de candidați pentru Senatul României, iar Cristian Dima (fostul președinte al ALDE Galați) este primul pe lista pentru Camera Deputaților. Decizia a fost luată în urma discuțiilor cu conducerea centrală a partidului.

Fostul lider al ALDE Galați, Cristian Dima, a demisionat zilele trecute din partid pentru a putea candida pe listele PRO România. El va fi primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților. Senatorul Nicolae Marin va încerca să-și prelungească mandatul la Senat.

„Este un moment important pentru PRO România și dincolo de speculațiile aruncate pe piață de adversarii noștri politici cred că echipa gălățeană a partidului va da dovadă de unitate. Fac un apel atât către membrii și simpatizanții PRO România, cât și către cei ai ALDE, să dea dovadă de maturitate politică și să își unească forțele pentru a demonstra că există o alternativă pentru actuala guvernare”, a declarat președintele PRO România Galați, senatorul Nicolae Marin.

Ținta stabilită de PRO România Galați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie este obținerea a două mandate de parlamentar.


Distribuie articolul

You May Also Like