Nici epidemia nu îi sperie: sute de gălățeni au stat în frig ca să-și plătească taxele și impozitele

Distribuie articolul


Peste 200 de gălățeni au format o coadă lungă luni dimineață, înainte de deschiderea ghișeelor de la Direcția de Fiscalitatea a Primăriei de la Romarta. Oamenii, în special persoane în vârstă, au tremurat de frig și nu au respectat normele de distanțare socială. La intrarea în sediul de la Romarta, contribuabilor li s-a măsurat temperatura.


Luni, la ora 8.00, circa 200 de oameni se aflau în fața sediului direcției de la Romarta. Frigul, epidemia și nici măcar faptul că primăria a majorat unele taxe nu i-au speriat pe contribuabili.


„Taxele și impozitele pentru anul 2021 au fost indexate cu procentul de 3,8 la sută, calculat pentru anul 2019. În ceea ce privește impozitul pentru mijloacele de transport, acesta crește cu 50%”, a declarat directorul Serviciului de Taxe și Impozite din cadrul primăriei Galați, Daniel Stadoleanu.


Autoritățile încearcă să-i convingă pe gălățeni să nu se îmbulzească la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale deoarece obligațiile fiscale pot fi achitate, având bonificația de 10%, până pe 31 martie. În plus, taxele pot fi plătite online prin intermediul portalului ghiseul.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like