Nenorocire: alde Bacalbașa și Durbacă ar putea rămâne fără pensiile speciale

Distribuie articolul

 „Merită parlamentarul o pensie specială. De ce? De aia, de aia, pentru că merită o pensie specială.” (Elvira Şarapatin, deputat PSD)

Uite așa a răspuns, unor jurnaliști de la Digi24, o duduie care își plimbă poșetele pe culoarele Parlamentului, pentru că a fost votată de poporul înțelept. De aia, pentru că merită. Mergea și un sâc, băi, răpănoșilor, care puneți voi întrebări tâmpite. Ideea este că duduia parlamentar care vrea să pună gheara pe o pensie specială ar putea să înghită în sec tupeul afișat. Asta pentru că la Senat s-a întâmplat o „nefăcută”: pensiile speciale au fost abrogate printr-o lege adoptat tacit.

Nu deschideți sticla de Brifcor și punga de confetti rămasă de la ziua juniorului. Probabil, senatorii și deputații nu vor rămâne „neprivilegiați”, fără pensiile suplimentare în valoare de 3.400 lei lunar(pentru un mandat) și peste 10.000 lunar (pentru mai mult de trei mandate). Anul trecut, un proiect similar propus de opoziție a fost respins de majoritatea parlamentară PSD-ALDE-UDMR din Senat. Anul acesta, proiectul a trecut tiptil pe sub nasul și burta aleșilor, dar se poate împotmoli ulterior, pe lungul drum legislativ. Eroarea poate fi corectată pentru că alde Șarapatin, Durbacă și Bacalbașa merită, băi, țăranilor!


Distribuie articolul

You May Also Like