Neatenția ucide! Copil accidentat mortal

Distribuie articolul

Un copil de nici 14 ani a murit astăzi, în urma unui accident rutier produs pe strada Uzina de Apă din Galați. Minorul plecase la plimbare cu bicicleta, împreună cu un prieten, și, pe panta de coborâre, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.

Din nefericire, băiatul a murit la scurt timp după căzătură, în pofida eforturilor făcute de echipajul de Ambulanță sosit la fața locului pentru a acorda primul ajutor.

Poliția Rutieră Galați face cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări reiese că a fost vorba de o autoaccidentare, copilul căzând din cauza neatenției.

Nu purta cască de protecție. Polițiștii rutieri reamintesc părinților că, potrivit legii, copiii de până la 14 ani nu au voie sa circule cu bicicleta pe drumurile publice, neînsoțiți, nici pe trotuar, nici pe pistele special amenajate, nici pe carosabil. Minorii pot circula cu bicicleta doar în parcuri sau alte locuri care nu intră în categoria drumurilor publice.


Distribuie articolul

You May Also Like