Naiba îi înțelege: autoritățile au schimbat din nou regulile de circulație în zona Rizer-Traian

Distribuie articolul

La comisia pentru circulație din cadrul Primăriei Galați s-au aciuat niște savanți. Din aceia, neînțeleși de contemporani, care fac lucruri pe care muritorii de rând, cu sau fără permis de conducere nu le înțeleg. Dovada există în zona Domnească-Rizer-Traian unde regulile de circulație se schimbă mai des decât pampersul unui bebeluș stricat la burtă.

În urmă cu trei luni, în zonă au fost implementate sensuri unice. Au protestat șoferii, au înjurat gălățenii pe rețelele de socializare și au explicat localnicii că numeroase reguli introduse nu au nici o noimă. De pomană, geniul cu salariul la stat, pogorât de la municipalitate peste cartier, a instituit sensuri unice, printre altele, pe Rizer, Dragoș Vodă, Elena Doamnă și Dr. Al. Carnabel.

Circulația a fost dată peste cap, intersecțiile s-au blocat, strada Traian a devenit neîncăpătoare, strada Carnabel a devenit pustie, zeci de gălățeni au avut probleme în drumul spre casă. Apoi, s-a schimbat treaba, mai ales că gălățenii de pe Elena Doamnă pregăteau o revoltă. S-a renunțat la câteva sensuri unice (pe Elena Doamnă și Grădina Veche), însă intersecțiile au rămas blocate, strada Traian tot neîncăpătoare, strada Carnabel tot pustie.

În ultima săptămână a lunii ianuarie, altă schimbare. S-a introdus drum cu prioritate pe strada Dimitrie Bolintineanu pentru șoferii care urcau de la statuie și făceau dreapta pe strada Rizer. Chestia n-a ținut nici trei zile pentru că semnele proaspăt montate au fost scoase de pe stâlpi. Bonus, peste încă o zi de pe strada Rizer a fost scos sensul unic și s-a revenit la regulile de anul trecut.

Nici nu contează ce urmează.


Distribuie articolul

You May Also Like