Murim când vrem noi și ne îngroapă când vor ei…

Distribuie articolul

Gospodărire Urbană. Societate de interes public ce prestează îndeosebi pentru Primăria Galați a sărit pârleazul și riscă să se pună rău cu apostolii acestui municipiu. Cu populația, nu mai vorbim….

Noutate absolută. Începând de duminică, 22 august s-a hotărât să nu se mai facă înhumări în zilele de duminică, cu excepția celor ce au decedat de Covid.

Băi, voi aveți toate țiglele la locul lor? Adică, cum s-ar spune trebuie să ne programăm cum dăm ortu’ să nu ne pice ziua de înmormântare duminica? Sau să ședem pe masă o zi în plus, ori în minus?

Sigur? Și cam care-ar fi motivația, mă rog? Cer cioclii leafă dublă în zi de duminică? Au plecat groparii pe Litoral sau purtătorii de clop nu vor să fie deranjați în zi de Slujbă?

Da puneți bre de un program mai lejer, una da, alta ba sau mereți cum le plăceau comuniștilor să circule mașinile în week-end, una cu soț, alta fără soț. Sau încercați așa. La sfârșitul săptămânii ăsteia vor fi îngropate femeile, tura următoare bărbații. Si tot așa. La mintea voastră…


Distribuie articolul

You May Also Like