Multiple posturi vacante la SRI!

Distribuie articolul

 

 

Serviciul Român de Informații (SRI) face în această perioadă angajări masive, reprezentanții instituției publicând o listă lungă cu posturi vacante pentru recrutarea de personal atât civil cât și militar.

„Nu vei purta pelerină, dar vei avea ocazia să realizezi lucruri mărețe. Poți face primul pas către o carieră în SRI aplicând pentru unul din locurile dedicate din instituțiile de învățământ civile și militare.

Candidații interesați să ocupe un post de ofițer operativ sau ofițer analist, trebuie să îndeplinească condițiile de încadrare în Serviciul Român de Informații (stabilite prin Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare și normele interne) și să promoveze toate etapele specifice de selecție. Candidații care promovează integral procesul de selecţie şi sunt declarați admiși în urma examenului/concursului de admitere vor urma cursurile de licenţă, masterat profesional sau postuniversitare de educație permanentă organizate de către Academia Națională de Informații «Mihai Viteazu», la finalizarea cărora vor fi repartizați într-o unitate a SRI”,  transmit reprezentanții instituției.

Mai mult, SRI caută și specialiști IT&C care au misiunea de a identifica soluții pentru o serie de provocări tehnologice, de la dezvoltarea unor instrumente software, a sistemelor informatice enterprise și oferirea de soluții bazate pe platforme hardware, până la proiectarea, administrarea și întreținerea rețelelor de comunicații, în conformitate cu cele mai noi standarde existente pe piață.

Cei care sunt interesați să ocupe un post de ofițer specialist IT&C trebuie să îndeplinească condițiile de încadrare în Serviciul Român de Informații și să promoveze toate etapele specifice de selecție.

Reprezentanții instituției spun că încadrarea în domeniul tehnic se poate face prin studii universitare de licență.

Candidații interesați se pot înscrie în procesul de selecție prin transmiterea unui CV la adresa de mail hr.tehnic@sri.ro cu titlul, după caz, „Licență/studii postliceale domeniul tehnic Nume și prenume”, cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localității unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

Cei care își doresc să aibă o carieră în SRI trebuie să știe că există și varianta încadrării directe, pentru unul din posturile :

Administrator infrastructuri de comunicații

Administrator infrastructuri de domenii

Administrator infrastructuri de radiocomunicații

Administrator infrastructuri software

Administrator sisteme informatice şi de comunicații

Analist FORENSIC securitate cibernetică

Analist Malware

Analist securitate IT&C – L1 SOC

Analist trafic

Arhitect aplicații software

Inginer electronist

Specialist în evaluarea securității IT&C

 


Distribuie articolul

You May Also Like