Mojicia lui Grindeanu!

Distribuie articolul

Tipic PSD. Unde până mai ieri situația lucrărilor la Podul de peste Dunăre era clară în sensul că până la finalul anului acesta putea fi dat în exploatare, conform declarațiilor constructorului, acum brusc, intrăm într-o zonă de ceață totală.

Ceața este generată de Ministerul Transporturilor care evident, așa cum ne-a obișnuit nu-și face treaba, nu respectă termene, etc. Și ca un politruc sadea, Grindeanu i-a aruncat în „gura lupilor” pe subalternii de la CNAIR, mai precis pe directorul general al Companiei, Cristian Pistol. Acum e limpede că așa… „cum e turcu’, și pistolul”.

Nenea acesta ne mai amână doi- trei ani, el înaintează chiar 2025, pentru finalizarea efectivă a podului. Cei ce știu însă să citească printre rânduri au realizat că de fapt e o schemă politică, cumva exclusivă. Mergem pe 2025 iar ca să arătăm că facem ceva și suntem băieți mișto, îl punem în funcțiune în 2024, adică cu un an mai devreme. Care an, 2024 este unul electoral, cu prezențe la urne în mai multe rânduri. Locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale.

Toate finalizările lucrărilor de anvergură vor fi împinse până în anul electoral pentru ca votanții să realizeze cât de capabili sunt Grindeanu și ai săi socialiști. Apoi mai rămâne și afacerea socialistă cu Navrom Bac ce nu trebuie să sucombe instantaneu. Hazliu este că Pistolul CNAIR a trimis un consilier pe șantier care să analizeze situația lucrărilor.

El n-a avut timp, sau poate era o lucrare așa mai neînsemnată. Iar cireașa de pe tort vine din partea premierului cu epoleți, Ciucă. Și acesta, alt mare expert în poduri, crede că finalul lui 2022 nu ne va prinde cu podul finalizat.


Distribuie articolul

You May Also Like