Modificări la Transurb din cauza coronavirusului

Distribuie articolul


Societatea Transurb anunță că a făcut o serie de modificări pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Schimbările vizează traseele pe care circulă mijloacele de transport în comun și metoda prin care sunt comercializate bilete.


Începând de marți, mijloacele de transport în comun circulă după graficul de weekend și sărbători legale. Noul program de transport, impus și ca urmare a suspendării cursurilor școlare, poate fi consultat pe pagina de internet a societății Transurb. Bineînțeles, este vorba despre o reducere a numărului de mașini de pe trasee și a frecvenței cu care acestea ajung în stații.


De asemenea, începând de luni călătorii nu mai pot achiziționa bilete din mijloacele de transport în comun. Este o măsură prin care se încearcă limitarea răspândirii virusului, deoarece se evită aglomerația la ușa din față, la șofer. Călătorii sunt rugați să-și achiziționeze bilete sau abonamente pentru o perioadă mai îndelungată, de la casele de bilete din oraș.


În plus, reprezentanții Transurb anunță că traseele de autobuz 15, 29 și 36 au fost modificate din cauza restricțiilor impuse de autoritățile locale pe străzile Alexandru Moruzzi, între Dogăriei și Tăuni, și Răsăritului, din Alexandru Moruzzi până în Olteniței.


„Traseul 15
TUR: Traian – Brăilei – Navelor – Portului – Gării nr. 8 – Ana Ipătescu – Gara CFR
RETUR:Gara CFR – Dogăriei – George Enescu – Portului – Navelor – Domneasca – Eroilor – Traian


Traseul 29
TUR: Oțelarilor- Bld. Galați- Bld. Dunărea- Brăilei – Regiment 11 Siret- Brăilei – Navelor – Dogăriei – Gara CFR
RETUR: Dogăriei- Navelor – Domnească – Mavromol – N. Bălcescu – Brăilei – Regiment 11 Siret – Brăilei – Bld. Dunărea – Bld. Galați – Oțelarilor


Traseul 36
TUR: H. Coandă – T. Vuia – Milcov – 1 Dec. 1918 – Basarabiei – Mihai Bravu – Gării
RETUR: Gării – Mihai Bravu – Basarabiei – 1 Dec. 1918 – Milcov – T. Vuia – H. Coandă.”
sursa: Biroul de Relații Publice Transurb S.A Galați


Distribuie articolul

You May Also Like