Modernizarea străzii Cuza, în prelungiri

Distribuie articolul

Consiliul Local Galați a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a străzii Alexandru Ioan Cuza. Primăria face o nouă încercare de a finaliza lucrările începute pe artera rutieră, acum aproape 2 ani și jumătate.

”Raportul de specialitate întocmit prevede lucrări de modernizare a sistemului rutier, rețelelor edilitare, realizarea a 40 de locuri de parcare în zona garajelor care există între strada Al. I. Cuza și strada Egalității, semnalizarea corespunzătoare prin amplasarea și realizarea marcajelor rutiere și refacerea sistemului de iluminat public”, a scris primarul Ionuț Pucheanu pe pagina sa de socializare.

Primele lucrări de modernizare a străzii Alexandru Ioan Cuza au început în mai 2015, în administrația condusă de Marius Stan. Lucrările au fost atribuite, prin licitație, firmei Romlotus Instalații SRL Galați, care, însă, a abandonat șantierul, câteva luni mai târziu, fiind în incapacitatea de a finaliza tot contractul. Primăria Galați a reziliat înțelegerea cu firma respectivă și a reluat procedurile. Între timp, proiectul inițial de modernizare a străzii Alexandru Ioan Cuza a fost îmbunătățit și extins.


Distribuie articolul

You May Also Like