Mizeria fostei guvernări iese la suprafață. Drumul expres Galați-Brăila și Centura Mare ar putea fi doar baliverne ale politicienilor

Distribuie articolul

Este liniște pe conturile de Facebook ale postacilor PSD. Nici un dislike Orban, nici o înjurătură nemțească, nici măcar o teorie a conspirației în care să apară liberali și unguri ticăloși. La fund s-au dat și marii lideri locali ai fostului partid de guvernământ. Ne-am dat seama că lipsesc pentru că nu au comentat ultimele evoluții ale licitațiilor pentru Centura Mare a orașului Galați (pe la Brateș, Smârdan și Șendreni) și pentru drumul expres Galați-Brăila.

Ce entuziasm era în urmă cu câteva săptămâni pe paginile de Facebook ale domnilor pesediști. În frunte cu city managerul Marius Humelnicu (pe atunci secretar de stat la Transporturi), reprezentanții PSD aplaudau balivernele lansate de ministrul Răzvan Cuc. Între timp, licitațiile au fost suspendate, iar aplaudacii tac mâlc.

Unii spun că licitațiile pentru drumul expres și pentru Centura Mare au fost suspendate din motive birocratice. Alții cred că nu sunt bani. Cei mai mulți consideră că proiectele reprezintă minciuni mizerabile aruncate pe piață pentru proștii cu drept de vot.


Distribuie articolul

You May Also Like