PASTILA DE… PLÂNS/ Proiect sau bătaie de joc la adresa valorilor?

Distribuie articolul

Consilierii locali vor dezbate, mai întâi în comisii iar mai apoi în plen un proiect de hotărâre privind premierea elevilor care au obţinut media 10.00 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din vara acestui an.


Ca și în alte dăți, premierea elevilor constă într-o diplomă și marea sumă de 1.000 lei pentru fiecare.


Apăi dragă domn primar Pucky, și dragi consilieri, indiferent cum sunteți colorați politic. La voi bătaia de joc față de valorile Galațiului, trecute sau actuale, fie că vorbim de copii eminenți sau de persoane în vârstă care chiar au făcut ceva pentru urbea asta, izvorăște fix din prostia ce vă guvernează. Capacitățile voastre (sub)intelectuale dau dovadă iară că sunteți …decât tulburător de sumbri prin mezaninul minții voastre.

Bă, 1000 de lei nu e nici măcar minim pe economie, sărăntocilor din administrația publică a municipiului. Vreți votul nostru dar vă bateți joc nu numai de noi, ați ajuns și la copii.

Cât e suma totală cu care trebuie disponibilizată pentru acești elevi cu rezultate onorante?. Dați-o bre din parandărătul pe care-l luați din șmenuri. Așa v-aș spune una, dar e cu martori că ne citește lumea…


Distribuie articolul

You May Also Like