Mini-croaziere, mini-paradă și mini-caricaturi de Zilele Dunării

Distribuie articolul

300.000 de lei pune la bătaie Primăria Galați, în acest an, pentru Zilele Dunării. Ce vom primi de banii aceștia? Probabil ce am primit și anii trecuți: scurte croaziere pe Dunăre și o paradă a carelor alegorice.

Datele exacte nu se cunosc, se cunosc doar banii oferiți. Noutatea: nu vom mai avea show cu DJ, ci ”Spectacol de caricaturi pe Faleza Inferioară a Dunării”.

”În urma derulării edițiilor precedente a evenimentului Zilele Dunării, a reieșit impactul pe care acest eveniment îl are asupra comunității locale, fapt ce s-a explicat prin participarea unui număr mare de persoane cu diferite vârste. Așadar, și anul acesta dorim să achiziționăm servicii de organizare a evenimentului cultural ”Zilele Dunării 2019” și se va urmări identificarea unui prestator care să răspundă tuturor cerințelor”, se arată în caietul de sarcini ce însoțește cererea de ofertă făcută de Primăria Galați.

Astfel, până pe 20 iunie amatorii trebuie să depună oferte legate de organizarea celor trei evenimente: croazierele, parada și ”Spectacolul de caricaturi”.

Dacă în cazul ultimului obiectiv lucrurile sunt ceva mai explicite (trei caricaturiști/ portretiști, timp de două zile pe faleză), nici măcar aici nu se spune cât timp vor sta efectiv pe faleză și dacă vor desena contra-cost sau nu și care este mai exact scopul muncii lor (un număr de portrete, peisaje, etc)? În rest, ambiguitate totală: la Summer Parade, condiția este că ”vor fi angrenați un număr cât mai important de participanți”, fără a se da niciun reper concret, cu excepția faptului că trebuie să înceapă pe 29 iunie, la ora 18, de la ”Fata pe Valuri”, zona de sosire fiind la Grădina Publică.

Minicroazierele pe Dunăre vor fi tot pe 29 iunie, între 10 și 21, fără a se specifica numărul ambarcațiunilor implicate sau durata curselor.
Se știe însă care este bugetul: 300.000 de lei. Restul sunt detalii.


Distribuie articolul

You May Also Like