Miercuri noaptea, fără apă în Mazepa I și II

Distribuie articolul

După ce au dat cu bâta în baltă la Tecuci, corifeii de la Apă Canal S.A. se întrec în a opri apa prin Galați. După ce mai acum o săptămână au închis vanele în cele mai mari cartiere ale municipiului, acum îi lasă fără apă și pe cei din cartierele Mazepa I și II.

Dar, cei din centrul Galațiului au calibru special și de aia nu vor avea apă noaptea, când tot omul normal se odihnește, nu-și face de treabă cu robinetele.

 Ca de fiecare dată, Apă Canal aruncă mâța moartă în cârca constructorului, niciodată nedorind să-și asume motivul pentru care gălățenii le-ar putea sări în cap.

Că așa sunt învățați. Mereu, culpa e în altă ogradă.

 Acum spun că se lucrează „pregătitor” pentru cuplarea la conducta magistrală de apă potabilă din strada Brăilei, a conductelor de distribuţie apă din strada Alexandru Cernat şi strada Roşiori, care alimentează cartierele Mazepa I şi Mazepa II.

 Pentru a diminua disconfortul creat consumatorilor, împreună cu constructorul s-a stabilit ca lucrările de cuplare propriu-zise să se execute pe timpul nopţii. Prin urmare, se va proceda la sistarea alimentării cu apă potabilă în intervalul 06 iulie 2023, ora 18 – 07 iulie 2023, ora 06. Vor fi afectaţi consumatorii (blocuri, abonaţi casnici, agenţi economici, instituţii) din cartierele Mazepa I şi Mazepa II, la care se adaugă blocurile BR1-BR5 – str. Brăilei, blocurile A1, A2, A3 – str. V. Ţepeş, abonaţii casnici str. Smârdan 10 şi Caragiale 13, blocurile Pescăruş, K, 20 apartamente, W11, W12, Şcoala nr. 26 – Prelungirea Traian şi agenţii economici aferenţi zonei. Rugăm toţi abonaţii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei”, spun cei de la Apă Canal.

„…împreună cu constructorul s-a stabilit…”

Gingașă scriere. Râd și bursucii de dincolo de Dinogeția de voi…


Distribuie articolul

You May Also Like