Vlădeștiul va avea un ponton turistic prin finanțare nerambursabilă

Distribuie articolul

Contractul de finanțare a fost semnat intre autoritatea locală și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Direcția Generală de Pescuit-Autoritatea de Management pentru POPAM.

Valoarea totală eligibilă a finanțării nerambursabile este de 616 900 lei, 462 742 lei fiind din Fondul European pentru Pescuit și Afaceri maritime (FEPAM) iar diferența provine din bugetul național.

Primarul comunei Vlădești,  Daniel Ovidiu Grozav consideră că acest proiect este benefic pentru comunitate, atât direct cât și indirect, punându-se bazele unor viitoare activități atât turistice cât și de pescuit sau transport cu ambarcațiuni.

„ Vorbim despre o finanțare la care Primăria și Consiliul Local nu sunt nevoite să suporte cofinanțarea. Apoi, prin derularea acestui proiect se vor dezvolta mai multe oportunități inclusiv prin crearea de locuri de muncă din rândul comunității. Și nu în ultimul rând, putem aprecia faptul că la Vlădești, activități precum cea de pescuit dar și turistică, ar putea deveni motor de creare a unor alte servicii conexe”, a mai afirmat primarul comunei Vlădești, Daniel Ovidiu Grozav.


Distribuie articolul

You May Also Like