Mașină de lux, furată din Marea Britanie, găsită la Galați

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au depistat şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jaguar, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

„Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiindfurat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente”, informează Poliția de Frontieră Galați.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie articolul

You May Also Like