Marți, presiune redusă la robinete pentru cei de la etajele superioare

Distribuie articolul

 

 

Vorbim despre l𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗺𝗲𝗱𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗿𝗶𝗲 𝗽𝗲 𝗳𝗶𝗿𝘂𝗹 𝟰 (𝗗𝗻 𝟭𝟮𝟬𝟬𝗺𝗺) 𝗮𝗽𝗮 𝗯𝗿𝘂𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮𝗳𝗮𝘁𝗮

Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că marți, 28 noiembrie, LIBERTY GALAȚI va executa lucrări de remediere a avariei la o vana de golire Dn250mm de pe traseul firului 4 – conducta de apă brută Dn 1200 mm, magistrală care alimentează Uzina de Apa nr.2 Galați.

Pentru execuția lucrărilor de remediere este necesară golirea conductei magistrale, ceea ce va conduce la sistarea alimentării cu apă brută a Uzinei de Apă nr.2 între orele 7,00-15,00.

APA CANAL S.A. Galați va lua măsuri specifice pentru a asigura necesarul de apă al clienților din municipiul Galați în intervalul orar afectat. Cu toate acestea, timpul alocat remedierii avariei este destul de mare, motiv pentru care, în condițiile în care nu vom proceda la sistarea apei potabile către consumatorii arondați Stației de tratare si pompare Uzina de apă nr.2, rezervele de apă vor scădea semnificativ. Pentru ca impactul asupra consumatorilor să fie cât mai redus, în data de 28.11.2023, interval orar 7,00-15,00 vom furniza apă potabilă cu presiune redusă la etajele superioare ale blocurilor cu structură joasă (P+4) din cartierele MICRO 16, MICRO 17, MICRO 18, MICRO 19, MICRO 20, MICRO 21, D. Cantemir.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor afectați de reducerea presiunii apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reintrarea in parametrii normali de furnizare a apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

 

𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘: Din cauza condițiilor nefavorabile, lucrarea de marți, pe traseul firului 4 – conducta de apă brută Dn 1200 mm, magistrală care alimentează Uzina de Apa nr.2 Galați, va fi reprogramată pentru o dată ulterioară ce va fi anunțată din timp.

 


Distribuie articolul

You May Also Like