Marius Celmare, ales președinte al Organizației municipale Galați al Forței Dreptei

Distribuie articolul

 

 

Sunt primele alegeri ale partidului organizate la Galați de la înființarea acestuia, în urmă cu doi ani.

Cei aproape 100 de delegați prezenți ieri dimineață în sala de festivități a Hotelului Muller l-au ales (aproape) în unanimitate (două voturi anulate) pe Marius Celmare pentru a conduce Organizația municipală Galați a Forței Dreptei în următorii ani.

Au fost prezenți la eveniment și colegii din Alianța Dreapta Unită (ADU), și aici de referim la cei din USR, președintele George Ștefanache, deputatul Bogdan Rodeanu, consilierii locali Daniela Ancuța Șarpe, Flavia Susnoschi și Daniel Zinica.

Deputatul Bogdan Rodeanu a afirmat că ADU și-a asumat modernizarea României, tăierea pensiilor speciale, tăierea taxelor și pornirea PNRR.

„Suntem singura soluție concretă care într-adevăr ne poate scoate din criză și ne poate oferi și sustenabilitate pentru viitor. Și când vorbim de copii, vorbim de copii României care trebuie să se nască aici, să se educe aici, să devină mai apoi formatori de familii aici în țară”, a mai spus deputatul USR.

Președintele Organizației județene Galați al Forței Dreptei, Petrișor Potec a spus la rândul său că are încredere că la nivelul municipiului, odată cu finalitatea interimatului și stabilirea unei conduceri alese de membrii partidului, se pot obține rezultate importante în acest an electoral.

„Și la Galați trebuie să scăpăm de această meteahnă cu care avem de-a face de peste trei decenii. Toată lumea se duce la PSD și PNL ca să aibă o relație. Suntem în continuare tributari obiceiurilor din comunism, când era important să ai pile și relații și era mai puțin important ce expertiză aveai. Noi aici la Forța Dreptei am căutat și am reușit spun eu, să avem oameni care au realizat ceva în viață. Dar nu prin pile și relații, ci prin propriile capacități”, a spus președintele Forței Dreptei Galați, Petrișor Potec.

Marius Celmare, noul președinte de la „municipala” Forței Dreptei a anunțat în finalul Conferinței că în perioada imediat următoare se vor demara mai multe acțiuni pentru a dinamiza activitatea politică, în paralel cu pregătirea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și locale.

Până atunci, sâmbătă, 16 martie, este programată Conferința Județeană a Forței Dreptei, unde sunt așteptați liderii de la Centru: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tănase (ales ieri președinte Forța Dreptei București), George Ionescu dar și co-liderii din ADU, Cătălin Drulă și Eugen Tomac.

 

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like