Ludovic Orban: „Prin poziționarea sa pe chestiunea pensiilor speciale, Victor Paul Dobre se situează în afara partidului!”

Distribuie articolul

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a declarat în acest week-end la Galați că fostul președinte al Organizației Județene, Victor Paul Dobre, actualmente vicepreședinte la nivel național, se situează în afara deciziilor partidului.

Concret este vorba despre pensiile speciale, fostul deputat de Galați al PNL fiind unul dintre foștii demnitari ce se află în litigiu cu statul român, cerându-și drepturile oferite în mod eronat de fostele guvernări socialiste.
PNL, prin decizia Biroului Politic, a decis să aibă o poziție tranșantă față de aceste pensii speciale ceea ce ulterior s-a pus în practică în Parlament.

„PNL a decis în unanimitate, în Biroul politic, ca să nu mai existe niciun dubiu, susținerea proiectului de lege care modifică statutul deputaților și senatorilor prin care se desființează pensiile ale parlamentarilor.” spunea Ludovic Orban la mijlocul lunii februarie, înainte de a se supune la vot eliminarea acestei categorii de pensii.

Revenind la fostul lider al PNL Galați, acesta s-a făcut cât e el de viezure când Ludovic Orban a fost întrebat ce părere are despre foști parlamentari liberali ce revendică această pensie iar răspunsul a venit tranșant: Rușine!

Chiar dacă Dobre nu va renunța la această pensie, iar prin târg se vorbește că nu o va face, e limpede că prezentul dar mai ales viitorul său liberal este deja un nonsens.

E aberant să ai funcție politică la nivel central iar tu, vechi liberal să te situezi dincolo de interesul partidului alături de specimene socialiste ca Bacalbașa ori Durbacă cu tot neamul lor…


Distribuie articolul

You May Also Like