Gălățeancă ucisă în Spania

Distribuie articolul

Doliu și lacrimi într-o familie din localitatea gălățeană Hanu Conachi. O săteancă de 37 de ani a fost victima unei crime oribile, produsă în Spania, la sfârșitul săptămânii trecute. Gabriela Chiriac a fost găsită moartă în propria casă, într-o localitate de lângă Madrid, capitala Spaniei, notează publicația iberică „El Espanol”.

Autorul crimei a lăsat să pară că ar fi fost vorba de un jaf, susțin surse din poliția spaniolă. Principalul suspect este chiar soțul Gabrielei Chiriac, spaniol de origine, proprietar al unui service auto. Cei doi aveau împreună o fetiță de 6 ani. Rudele femeii ucise susțin că autoritățile spaniole nu le pot da, pentru moment, trupul neînsuflețit al Gabrielei, întrucât nu au finalizat ancheta. Sunt necesare mai multe investigații pentru a proba vinovăția soțului, considerat principalul suspect.

Oricum, familia femeii ucise lângă Madrid nu are bani să o repatrieze pe Gabriela și să o înmormânteze creștinește acasă. Pentru formalități, ar fi nevoie de cel puțin 10.000 de euro.


Distribuie articolul

You May Also Like