Ludovic Orban: „În zona liberală, singura opțiune corectă, normală și rațională este Forța Dreptei!

Distribuie articolul

”Președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban, prezent la Galați la finalul săptămânii trecute, a declarat că Organizația Județeană a partidului este una care se dezvoltă într-un ritm rapid și, în acest sens are convingerea că în anul electoral 2024 va obține rezultate importante.

Referitor la sondajele de opinie efectuate la nivel local în acest an, conform cărora PSD s-ar afla cu un procent aproape dublu în fața PNL, Ludovic Orban a afirmat că nu crede în veridicitatea acestora.

„Tot ce s-a dat publicității sunt sondaje comandate de PSD și PNL. Noi nu am făcut până în prezent nici un sondaj pentru că suntem intr-o campanie de informare a cetățenilor cu privire la proiectul nostru politic.

Este clar că nu orice om din țara asta știe ce este Forța Dreptei, cine suntem și ce vrem. Continuăm să ne creștem notorietatea și să informăm despre existența noastră. Când vom ajunge la o notorietate mulțumitoare vom face și sondaje de opinie, dar, pe care nu le veți vedea în presă”, a spus Liderul Forței Dreptei.

În opinia sa, orice om de dreapta care crede în valorile liberal conservatoare trebuie să fie aproape de Forța Dreptei.

”Un vot dat PNL nu face decât să-ți iei iarăși țeapă, pentru că, de fapt, votezi PSD. Singura opțiune, corectă, normală și rațională în zona liberală este Forța Dreptei, altfel se menține PSD la putere”, a adăugat Ludovic Orban.


Distribuie articolul

You May Also Like