Lucian Costin, primarul din Tecuci: „Nicio piață din oraș nu se va închide”

Distribuie articolul

Primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a anunțat că nicio piață agroalimentară din oraș nu se închide. Începând de astăzi, echipele municipalității au demontat pereții piețelor aflate în interior pentru a respecta decizia Guvernului pentru combaterea Covid-19.

Primarul Lucian Costin a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că activitatea activitatea comercianților și producătorilor locali continuă legal și în condițiii de siguranță în piețele din Tecuci, chiar și după instituirea de către Guvern a măsurilor speciale pentru combaterea Covid-19, începând de luni, 9 noiembrie.

Autoritățile au decis să demonteze pereții piețelor, să limiteze accesul clienților și să creeze căi separate de intrare și de ieșire.

„Împreună cu Poliția Locală, cu responsabilii de la piețe, am găsit soluții pentru ca activitatea să se desfășoare în continuare.

Astfel, pentru a crește volumul de aer proaspăt, am dispus rabatarea pereților;

Accesul în piețe va fi limitat, astfel încât să evităm aglomerarea și să păstrăm și normele de distanțare fizică;

Am dispus crearea unor fluxuri de acces, pentru evitarea intrării în contact a cumpărătorilor;

La intrările în piețe, vom pune la disppoziția vizitatorilor recipienți cu dezinfectanți;

Pe timp de noapte va fi suplimentată paza piețelor, pentru a proteja marfa comercianților”, a anunțat Primăria Tecuci.

Primarul Lucian Costin îi îndeamnă pe cetățeni să respecte regulile impuse pentru a nu crește gradul de îmbonăviri și pentru a nu fi nevoie de noi restricții.


Distribuie articolul

You May Also Like