Liviu Dragnea, nici nu știi, ce NIMIC începi să fii

Distribuie articolul

Românii trăiesc într-o cloacă amenajată cu grijă de politicieni insalubri, ticăloși și săraci cu duhul. Culmea este că oamenii s-au obișnuit și nu li se mai pare nimic deosebit să fie scuipați în freză și călcați pe cap de jivinele ajunse în funcții publice. Mai mult chiar, unii îi votează!

O jignire aruncată joi de sub cea mai importantă mustață din stat a trecut aproape neobservată. Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, l-a făcut „nimic” pe un cetățean. Culmea, este vorba despre un simpatizant PSD care i-a reproșat liderului social democrat că nu a făcut nimic pentru țară. Incidentul s-a produs în timpul unui eveniment electoral, organizat de PSD la Suceava.

„Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Simpatizant PSD: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România.”(Suceava, 18 aprilie 2019)

Revoltător este că nimeni de la partidul de guvernământ nu și-a cerut scuze pentru jignirea aruncată de cel mai pesedist om din stat. Nu a protestat nici societatea civilă, nu i-am auzit nici pe reprezentanții opoziției, semn că jignirile și jegul și au devenit o rutină în politica autohtonă. Vă puteți imagina dacă scena reprodusă mai sus s-ar fi întâmplat în Germania? Politicianul ar fi dispărut din peisaj. De asemenea, vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă posesorul de mustață, tupeu și dosare penale ar ieși liber pe stradă? Probabil, s-ar întâmpla același lucru.

La același miting s-a mai întâmplat o chestie. Un alt simpatizant PSD a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea spunând că „nu dau mâna cu hoții”. Știe, omul ce știe și, probabil, s-au săturat numeroși pesediști de porcăriile făcute de liderii lor. Bineînțeles, este vorba despre pesediștii  normali la cap, fără dosare penale, fără rude angajate la stat, fără licitații în desfășurare….


Distribuie articolul

You May Also Like