Licitații deschise pentru materiale și lucrări de întreținere feroviară, de Regionala CFR Galați

Distribuie articolul

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o nouă licitație pentru traverse din lemn pentru aparate de cale, în valoare de aproape 280.000 de euro.


În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse din lemn speciale pentru aparate de cale impregnate cu creozot ecologic tip C”.


Valoarea totală estimată a contractului, care trebuie dus la bun sfârșit în cinci luni, este de 1.365.112,8 lei, echivalentul a 277.000 de euro.


Procedura de atribuire este organizată pentru achiziţia de traverse din lemn speciale pentru aparate de cale impregnate cu creozot ecologic tip C (464,73 mc – conform anexa la caietul de sarcini), necesare ȋn cadrul lucrărilor de înlocuire a traverselor speciale necorespunzătoare pe macazuri, pentru readucerea căii în toleranţele impuse de instrucţiile de serviciu, astfel ȋncât să fie asigurată funcţionarea normală şi continuă a transportului feroviar şi circulaţia trenurilor ȋn condiţii de siguranţă.

La finalul lunii trecute Regionala gălățeană lansase, de asemenea, pe SEAP mai multe licitații pentru înlocuire macazuri și material mărunt, care au ca scop ridicarea restricțiilor de viteză. anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicarea de restricții de viteză pe linii curente și directe – 2 loturi”.

Conform cerinţelor din caietele de sarcini şi listele cu cantităţile de lucrări, pentru punerea ȋn siguranţă a circulaţiei trenurilor de călători şi marfă, se vor executa lucrări de înlocuire material mărunt (dibluri, tirfoane, placi cauciuc, inele resort) pe L701 II Făurei – Cireșu de la km 6+000 la km 8+000 și Cireșu – Dudești de la km 16+400 la km 18+000 si de la km 24+000 la km 24+600, ȋn vederea ridicării restricţiilor de viteză şi aducerea liniei ȋn parametrii necesari pentru circulația materialului rulant în condiții de fiabilitate.


Valoarea totală estimată a contractului este de 601.243,13 lei, iar procedura, împărțită în două loturi
Anunţurile de participare la licitaţile deschise şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice(SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like