LIBERTY, noul partener oficial al SC Oțelul. Dorinel Munteanu: susține obiectivele pe care ni le propunem

Distribuie articolul

Compania LIBERTY care deține combinatul siderurgic din Galați, cel mai mare din România, este noul partener oficial al echipei de fotbal Oțelul Galați. Anunțul a fost făcut miercuri. LIBERTY și GFG Foundation au semnat un parteneriat cu SC Oțelul Galați, prin care devin sponsori oficiali ai celui mai titrat club de fotbal din regiunea Moldovei. Scopul este ca echipa aflată acum în Liga a II-a să revină în elita fotbalului românesc, anunță LIBERTY.

„În numele lui Sanjeev Gupta și al colegilor din Galați, suntem mândri să susținem cea mai iubită echipă din regiunea Galați – LIBERTY este onorat sa facă parte din trecutul și viitorul echipei Otelul Galați. Clubul are o istorie de succes și este deținută de suportari înfocați, mulți dintre ei colegii noștri, de aceea suținem clubul și comunitatea”, a declarat Ajay Aggarwal, președintele LIBERTY Steel Group Europe și Chairman of the Board LIBERTY Galați.

Combinatul va sprijini echipa de seniori, dar și academia de tinere talente.

„Sunt bucuros că LIBERTY și GFG Foundation au venit în sprijinul proiectului nostru și vor susține obiectivele pe care ni le propunem. Aceste entități au dat dovadă întotdeauna de seriozitate și profesionalism, repere care m-au ghidat în toată activitatea competițională, atât ca jucător, cât și acum ca antrenor, valori pe care sperăm să le dezvoltăm împreună și în cadrul clubului. Am convingerea că vom reuși, alături de suporteri și comunitatea gălățeană, să transpunem toată pasiunea din spatele acestui parteneriat în performanțele sportive ale echipei”, a declarat Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oțelul Galați.

Oțelul va juca sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din Liga a II-a. La meci va fi prezent și Ajay Aggarwal, președintele LIBERTY Steel Group Europe.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns