„Lavanda Fest” aduce bucurie și arome pe Faleza Inferioară a Dunării

Distribuie articolul

Gălățenii sunt invitați să se bucure de lavandă în toate formele ei la „Lavanda Fest”, desfășurat pe Faleza Inferioară a Dunării până pe 24 iunie, între orele 10.00 și 21.00.

Festivalul aduce aromele și culorile lavandei într-o varietate de forme: înghețată, limonadă, cosmetice naturale, accesorii unice, decorațiuni și plante aromatice la ghiveci. Producători din întreaga țară, din orașe precum Timișoara, București și Constanța, își expun creațiile, toate având un element comun – lavanda.

„Lavanda Fest” oferă și colțuri foto încântătoare și o cabină foto originală pentru amintiri de neuitat. În plus, cei mici pot explora un salon de înfrumusețare unde se pot bucura de picturi pe față, tatuaje temporare și șuvițe strălucitoare. Momentele de magie nu lipsesc, cu reprezentația Teo Magic Show.

Sub deviza „#cumparatidelaromani”, evenimentul susține artizanii locali și promovează produse autentice, toate legate de lavandă. Organizatorii promit o atmosferă plină de farmec, invitând pe toți să se bucure de experiențe și produse unice.


Distribuie articolul

You May Also Like