La mulți ani! Să aveți un an electoral plin de alegeri reușite

Distribuie articolul

Uitați-vă bine în jur la sărăcia, corupția și bătaia de joc în care trăiți. În curând, acestea vor dispărea. În prag de alegeri vor veni politicienii, în special cei ai puterii, ca să vă explice că nu vedeți bine, că sărăcia și hoția sunt doar iluzii.

Uite așa, vor afla gălățenii că trăiesc mai bine decât clujenii și timișorenii și că au politicieni mai onești decât vienezii și parizienii.

În 2019 vor fi alegeri europarlamentare și prezidențiale. Broaștele râioase din partidele politice se vor da peste cap și, precum în poveștile electorale, vor deveni prinți și prințese. Pesediștii „cu interese meschine la bacul de la Galați” le vor vorbi alegătorilor despre importanța covârșitoare a podului peste Dunăre de la Brăila, liberalii vor analiza luna de pe cer și se vor umfla în pene ca să pară mai mari decât sunt în realitate, și toți politicienii, la unison, vor cuvânta despre autostrăzi, aeroporturi, bunăstare și onestitate. Așa-i în povești!

În 2019 vor fi alegeri europarlamentare și prezidențiale, dar povestea nu se va opri prea curând. Anul următor (în 2020) va crește suspansul pentru că vor fi organizate alegerile locale și parlamentare.

La mulți ani plini de alegeri reușite.


Distribuie articolul

You May Also Like