La birou, ca în cavou: sediul administrativ al Cimitirului Eternitatea nu are căldură de câteva săptămâni

Distribuie articolul

Se plâng oamenii că la Cimitirul Eternitatea este frig de mori. Nu în exterior, ci în interior, la birourile de la intrarea în cimitir. Centrala clădirii și-a dat obștescul sfârșit chiar în prag de iarnă și i-a lăsat pe salariații de la Gospodărire Urbană într-un frig pătrunzător, de cavou. În așteptarea noii centrale pe lemne, oamenii dezmorțesc atmosfera cu radiatoare, atât cât le permite instalația electrică a clădirii.

Angajații societății Gospodărire Urbană de la Cimitirul Eternitatea tremură din toate încheieturile și se conservă la frig. Lor li s-a promis că astăzi (luni, 10 decembrie) problema se va rezolva prin montarea unei noi centrale. Salariații cu simpatii pesediste și-au pus toate speranțele în promisiunea primită. Ceilalți, însă, înjură pe la colțuri și se plâng că au fost luați la mișto de unii și de alții atunci când au reclamat situația.

Frigul pătrunzător de la clădirea Cimitirului Eternitatea afectează activitățile obișnuite. Deoarece radiatoarele sunt mari consumatoare, apar numeroase pene de curent. Iar asta înseamnă probleme pentru clienți deoarece fără curent electric nu pot fi făcute plăți și nu sunt eliberate facturi și diverse documente.


Distribuie articolul

You May Also Like