La Apă Canal se schimbă liniile ca la hochei

Distribuie articolul

Acum ceva vreme, printr-o hotărâre a Consiliului Local, mai precis a majorității socialiste a CL, s-au schimbat Consiliile de Administrație la societățile aflate sub autoritatea municipalității.
Surprize n-au prea fost, așa cum știu cei din PSD să promoveze competența și expertiza, au procedat și de data aceasta.

Dacă ne referim doar la două personaje, destul de sinistre pentru Galați, putem pune ușor ștampila de făcătură de partid asezonată cu niscai tembelism imunodeficitar.

S-a „cărat” unu’ Cicerone Lupu, fost menestrel pe la Vinalcool sau Finanțe, în timpul liber ajutor de șef de nuntă la MAT-ul din Băleni unde-și definitivau chermezele cu lăutari mai toți socialiștii. Pentru așa servicii i s-a dat plocon un post in CA-ul de la Apă Canal, societatea etalon a Galațiului în materie de angajat pe linie de partid.

Muflonul, tot în timpul său liber, mai desfășoară ceva activitate așa mai …elevată pe rețelele de socializare, ca o persoană publică ce se crede, înjurând ca la ușa cortului pe cine-i pică la vreme de seară. I-au căzut victime jurnaliști, oponenți politici, ultima sa realizare fiind transmiterea celebrei plăcuțe suedeze unei doamne consilier de la USR. Atât a învățat la MAT-ul din Băleni!

Cine oare i-a luat locul? Consăteanul lui ayatollahului Nica, eternul T-Rex cu bețișoarele de urechi la purtător Flooooooorin Pooooopa! Vrâncean după sprâncene, fostul deputat, că doar nu vă gândeați la iubitul starletei Nicole Cherry, a rămas celebru doar prin accidentul rutier comis pe când se grăbea la un miting al pușcăriașului Liviu Dragnea. Și, o mică anchetă la DNA pentru că ar fi primit ilegal o leafă, de unde credeți? Fix de la Apă Canal. Pentru cât? Vreo 26 000 de lei în cinci luni. Boss de boss.

Omu’, na, era necăjit. În 2016, intre alegerile locale și cele parlamentare rămăsese fără job. Adică, cumva pe drumuri…
S-au schimbat liniile ca la hochei la CA-ul de la Apă Canal, societatea în cauză având în continuare de suferit de pe urma incompetenței și a calității oamenilor de acolo.

Despre directorul Gelu Stan, alt gorobete de prăsilă, vom scrie altădată, foiletonul fiind asigurat.
Până atunci, gălățenii se pot bucura pe mai departe de noile tarife majorate substanțial de socialiști. Așa cum au făcut și cu transportul în comun sau la serviciile de salubritate.


Distribuie articolul

You May Also Like