Bătaie generală într-un bar din centrul Galațiului. Un bărbat a fost reținut

Distribuie articolul

Încăierare cu arme albe într-un bar din Galați. Poliția cercetează mai mulți participanți la bătaia generală pentru tulburarea ordinii publice, încăierare și port și uz de armă și distrugere. Unul dintre participanții la încăierare a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 15 iulie, în jurul orei 19.30, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că, la un bar de pe strada Brăilei, are loc o încăierare între mai multe persoane.

Polițiștii au mers imediat la fața locului, constatând că, în urma intervenției firmei de pază, conflictul fusese aplanat și identificând, totodată, doi bărbați, de 21 și 23 de ani, care ar fi participat la încăierare”, precizează IPJ Galați.

Ancheta a stabilit că încăierarea ar fi fost cauzată de o discuție în contradictoriu, purtată cu alți doi bărbați, pe terasa barului și, în timpul incidentului, unul dintre aceștia ar fi scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-ar fi folosit.

„În urma activităților investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. În același timp, polițiștii au identificat și un adolescent, de 17 ani, care ar fi participat la încăierare”, mai informează Poliția.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere.


Distribuie articolul

You May Also Like