Ipocrizia deputatului socialist de Bujoru’ nu-i de două feluri…

Distribuie articolul

Fostul primar al orașului Târgu Bujor, Laurențiu Viorel Gâdei, ajuns la finalul anului trecut deputat socialist nu numai că își contrazice șeful de partid, Ciolacul Buzăului, dar utilizează și un limbaj de bordură la adresa enoriașilor bujoreni.

Concret, zilele trecute, deputatul fix zero s-a lansat într-o tiradă deplasată acuzându-i pe locuitorii din Tg. Bujor că „…se informează din surse… cretine!”
Bre, domnu’ derutat, „cretine” pot scrie eu la ziar dimineața, la prânz și seară după ce-mi iau bulinele de suportat tembeli. Matăluță, daca mai vrei a candida vreodată la ceva pe-acolo, atenție la cuvinte dacă nu vrei să te voteze nemurile, bețivul și curva obștii.

Ești revoltat că nu merg bujorenii la vaccin, că nu-i de joaca cu virusul, că vi se umflă incidența precum coca de cozonac, dar când șăful ăl’ mare, Ciolacul socialist, împrăștia de la tribună obscenități la adresa purtătorilor de mască, n-ai zis nimic. Păi, cum vine asta?

”Nu port mască”, spunea el supărat, „că am deviație de sept”. Bun, acum dacă omu-și permite poate să fie supărat și pe Steaua Polară, la fel cum și matale ești nervozat pe „sursele cretine”, da curiozitatea mea e alta. Când sunteți normali la sfeclă? Când stați la pupat cu ăia din AUR și spuneți ca virusul nu prea e sau când îi gonești pe bujoreni la vaccinat?

Încă nu m-am prins, dar asta e, ipocrizia ați ridicat-o la rang de virtute!


Distribuie articolul

You May Also Like