Investiții importante la Șendreni

Distribuie articolul

Primarul Comunei Șendreni, Paul Cristea ne-a declarat în cursul zilei de astăzi că la nivelul comunității pe care o conduce se derulează o serie de investiții între care cea de extindere a rețelei de canalizare și apă potabilă care se desfășoară în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Galați, un proiect ce se va finaliza în 2022.

De altfel, această investiție cuprinde o zonă mai largă cuprinsă între Galați și Fundeni.

Tot în cursul zilei de astăzi, primarul Paul Cristea va avea o întâlnire cu conducerea Apă Canal și reprezentanți ai constructorului pentru a soluționa desele întreruperi accidentale de apă potabilă.

„Mai ales în această perioadă de pandemie, întreruperea apei potabile în dese rânduri este o  mare problemă. Vom avea o poziție fermă pentru ca aceste întreruperi accidentale să nu se mai repete”, a mai spus Paul Cristea.

În altă ordine de idei, primarul din Șendreni a afirmat că în cursul acestui an se va finaliza asfaltarea a 4,5 km de rețea stradală prin PNDL.

Marea cerință a comunității locale o constituie alimentarea cu gaze. S-au depus documentații, proiect, dar din lipsa unui număr mare de agenți economici – mari consumatori, se pare că nu există o așa atractivitate interesantă pentru cei de la Transgaz.

„Stadiul în care ne aflăm? În urmă cu câteva luni, împreună cu partenerul Distrigaz București am făcut solicitare de racordare la sistemul Național. Când vom avea proiectul tehnic, vom demara efectiv investiția”, a mai afirmat primarul Șendreniului.


Distribuie articolul

You May Also Like