Intrarea în orașul Galați dinspre Tecuci, blocată pe termen nelimitat din cauza unei surpări

Distribuie articolul

Principala intrare în orașul Galați este blocată din cauza unei surpări care a apărut în zona Tirighina. Circulația a fost deviată pe la Slobozia Conachi și pe la Brăila. Restricțiile sunt pe termen nelimitat.

Primăria Galați a anunță că, începând de miercuri, din cauza surpării carosabilului din zona Tirighina, se impune restricționarea totală a traficului rutier. Șoferii sunt nevoiți să ocolească pe la Brăila și Slobozia Conachi pentru a intra în orașul Galați.

„S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Șendreni, sensul giratoriu de la Nalba, și la Independența. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independența – Slobozia Conachi – Galați. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Șendreni – Brăila – Galați”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Din cauza surpării carosabilului și a restricțiilor de trafic, se suspendă începând de miercuri cursele de pe traseul de autobuz numărul 30. Reluarea curselor pe acest traseu va fi anunțată în timp util.

O echipă de experți va realiza în regim de urgență o expertiză geotehnică și, în funcție de rezultate, se va putea estima durata restricțiilor.


Distribuie articolul

You May Also Like